Crevettes grises à la fleur de sel de Guérande
Retour aux recettes

Grey shrimps with Guérande flower of salt

Pour 4 personnes

Difficulté

Facile

Préparation

10 min

Cuisson

10 min

Budget

Abordable

Ideal avec Fleur de sel

Ingrédients

Pour 4 personnes

  • 1KG LIVE SHRIMP OR PRAWNS
  • OLIVE OIL
  • 1 BUNCH PARSLEY
  • FLEUR DE SEL DE GUÉRANDE LE GUÉRANDAIS

Préparation

  1. Heat the olive oil in a sauté pan and toss in the live florets. When they have all turned red, remove the pan from the heat and sprinkle generously with Le Guérandais Flower of Guérande Salt.

  2. Fry the parsley in oil. Arrange on top of the shrimp and garnish with a few lemon wedges.

  3. Serve piping hot with toasted country bread and semi-salted butter.

Suggestion: Serve with a Muscadet de Sèvre-et-Maine.

Appli

Erfahren Sie, wie Sie alle unsere Produkte richtig verwenden.  
auf der App "Bien saler“, die erhältlich ist. 
im Apple Store und bei Google Play erhältlich ist.