Radis à la coupe
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Crunchy radishes with Le Guérandais Fleur de sel and flavoured fine salt

Author : Le Guérandais - Photo : LOOKFOOD

Personnes

4

Difficulty

Easy

Preparation

15 min

Cooking

min

Budget

Inexpensive

Fleur de Sel Nature & Progrès

Idéal avec Fleur de sel

Sel aromatisé au piment d'Espelette BIO

Idéal avec Flavored salt

Sel aromatisé aux herbes BIO Le Guérandais

Idéal avec Flavored salt

Ingredients

  • 20 GROS RADIS ROUGES
  • 30 G DE BEURRE DOUX
  • 30 G DE FLEUR DE SEL DE GUERANDE LE GUERANDAIS
  • 30 G DE SEL FIN LE GUÉRANDAIS AU PIMENT D’ESPELETTE
  • 30 G DE SEL FIN LE GUÉRANDAIS AUX HERBES BIO

Preparation

  1. Trim and clean your radishes. Arrange them attractively on a plate.

    Place a piece of soft butter in a dish.

    In three other dishes, place :
    - Le Guérandais flower of salt
    - Le Guérandais fine salt with Espelette pepper
    - Le Guérandais fine salt with organic herbs

  2. Present the radishes, butter, fleur de sel and flavored salts to your guests.

Appli

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