Dorade à cru, huile de mélisse et Fleur de sel Le Guérandais
Retour aux recettes

Raw sea bream, lemon balm oil and Fleur de sel Le Guérandais

Pour 4 personnes

Difficulté

Facile

Préparation

15 min

Cuisson

5 min

Budget

Abordable

Ideal avec Fleur de sel

Ingrédients

Pour 4 personnes

  • 2 sea bream fillets
  • 150g neutral oil
  • 1 bunch lemon balm
  • Fresh herbs of your choice
  • Fleur de sel Le Guérandais
  • Ground pepper

Préparation

  1. Lift the fillets from the sea bream and carefully remove the bones.

  2. Blend the oil with the lemon balm without heating, leave to infuse overnight in the fridge, then strain through a sieve.

  3. Slice the sea bream fillet a little thicker (3mm) and arrange attractively on a plate.

  4. Arrange the herbs of your choice, and season with Le Guérandais Flower of Salt, freshly ground pepper and lemon balm oil.

  5. Serve immediately.

Appli

Erfahren Sie, wie Sie alle unsere Produkte richtig verwenden.  
auf der App "Bien saler“, die erhältlich ist. 
im Apple Store und bei Google Play erhältlich ist.